Noi soluții dedicate serviciilor medicale

Synology, unul dintre cei mai importanti producatori de soluţii profesionale de stocare şi back-up, oferă noi soluţii dedicate serviciilor medicale, adresându-se spitalelor ce caută un sistem PACS performant şi sigur.

Безимени-2145

 

Gestionarea şi protejarea eficientă a unei cantităţi tot mai mari de date, precum informaţii despre pacienţi sau imagini ecograf, computer tomograf, RMN, poate fi o adevărată provocare pentru un spital. In acest sens, Synolgy oferă o serie de soluţii de stocare profesionale conform  standardelor  HIPAA, ideale pentru crearea unui sistem PACS eficient atât din perspectiva costurilor cât şi din cea a performanţelor oferite. Un astfel de sistem conceput în jurul NAS-urilor  Synology, acesta va oferi un nivel de securitate ridicat care garantează siguranţă la stocare, management eficient, trasmiterea sau partajarea informaţiilor medicale protejate. NAS-urile Synology sunt conforme cu standardul HIPPA, oferind garanții tehnice, precum criptarea, accesul controlat la fişiere și un motor hardware de criptare ideal pentru a proteja în mod eficient informațiile de natură medicală, fără a afecta performanța. Dintre acestea, menţionăm criptare SSL/ TLS, două protocoale de securitate ce asigură o transmitere securizată a datelor, criptarea 256-bit AES dar şi un motor hardware de criptare ce ajută la optimizarea vitezei de transmitere a datelor.

In privinta managementului, gestionării privilegiilor de administrare a conturilor, Synology foloseşte Windows ACL şi File Access Logging, în timp ce pentru managementul sistemului de supraveghere se foloseşte  un sistem central de administrare CMS (Central Manage System), pentru a gestiona dintr-o singura interfaţă toate camerele de supraveghere din clădirea spitalului.

synology2

 

Toate NAS-urile Synology sunt echipate cu un sistem de back-up şi restore inteligent, ce suportă tehnologia snapshot, permiţând mediilor de afaceri să captureze automat duplicate ale datelor, chiar si la fiecare 5 minute, fără a ocupa resursele sistemului.

De ce Synology?

  • Securitate îmbunătăţită
  • Management extins
  • Back-up inteligent
  • Componente hardware redundante: module SAS, porturi LAN, surse de putere, ventilatoare de sistem
  • Uptime ridicat cu tehnologia Synology High Availability
  • Protecţie RAID
  • Suport “Global hot spare drives” – permite unităţilor de stocare din rezervă să înlocuiască un disk defect fara servicii de mententanta aditionale

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Synology dedicate segmentului de sănătate, vizitaţi:

https://www.synology.com/ru-ru/solution/healthcare